Norma udekøkken – Italiensk køkkenkunst med præmieret design

“Cooking is one of those everyday pleasures. We wanted to enrich the atmosphere we have always brought to outdoor living through our comprehensive product lines by adding an outdoor kitchen. Norma was designed with a truly Italian essence, exalting our passion for cooking and combining it with the practicality and quality of good design.” (Rodolfo Dordoni)

NORMA Outdoor Kitchen er designet af Rodolfo Dordoni og vandt i 2022 Wallpapers* Design Awards, for the “Best outdoor living” category. NORMA er et modulopbygget prisbelønnet udekøkken, sammensat af tre moduler.
Vaskmodulet er en fritstående ø i den karakteristiske RODA Smoke-farve med låger. Modulet har en AISI 304 rustfri stålvask, der er smukt indpasset i den meget holdbare Lapitec®-bordplade.
Kogemodulet med den gasdrevne kogeplade er udstyret med en central dobbelt-krone-brænder med Dual-teknologi, plus fire sidebrændere, små og mellemstore. Kogemodulet har mulighed for faste fødder eller hjul, så den kan flyttes efter ønske og om nødvendigt føres tilbage til under halvøens bordplade. Pladsen under gasbrænderen har hylder i lærketræ og et praktisk redskabsstativ, så alt hvad du behøver til madlavningen, er lige ved hånden.
Bordmodulet der fastgøres til vaskemodulet, giver ekstra forberedelsesplads eller en spiseplads som kan benyttes med barstole.
Som ekstraudstyr kan nævnes køleskabet under vaskmodulet, stegeplader i rustfrit stål og skærebrætter i lærketræ, der passer perfekt på bordpladen.

Køkkenet er populært og der forekommer leveringstid på op til 8 uger. Kontakt os for priser og muligheder for tilvalg.
Scroll to Top