Nu kan du også give Gavekort til et lækkert uderum

Vi har nu efter mange forespørgsler fået oprettet gavekort til vores shop, hvor du kan vælge mellem forskellige faste beløb 500 kr., 750 kr., 1000 kr., 1500 kr. eller 2000 kr. Har du noget specielt i tankerne, måske et produkt til et andet beløb, kan vi lave et gavekort på et beløb du selv vælger.

Gavekortets gyldighed. Gavekortet er gyldigt i tre år efter købet, så du har masser af tid til at finde noget i shoppen du ønsker dig. Gavekortets gyldighed fremgår af det elektroniske gavekort, derfor er det en betingelse at dette kan fremvises ved købet.

Sådan bruger du gavekortet. Gavekortet kan benyttes i ByNobel´s fysiske showroom eller på webshoppen bynobel.dk og det kan udskrives umiddelbart efter ordreafgivelse. Når du køber gavekortet, kan du i ordrebekræftelsen på skærmen downloade gavekortet. Desuden medfølger et link til download i den ordrebekræftelse, du modtager som e-mail.

Betingelser. Gavekortet udskrives kun i danske kroner. Gavekortet udløber efter 3 år. Gavekortet ombyttes til kontanter mod et gebyr på 50 kr.

Scroll to Top