Fógher gasgrill FGA1000FO inkl. vogn, låger og hylder

Fòghers gasgrill er udviklet og perfektioneret ned til mindste detalje, for at give den bedste kulinariske oplevelse, på en simpel men alligevel effektiv måde. Takket være FIRE CORE systemets innovative opbygning, de mange accessoires og indstillinger, kan du selv bestemme hvilken tilberedningsmetode du foretrækker. Fòghers udekøkkener er ikke alene flotte designprodukter giver din terrasse et moderne og luksuriøst look, det er også af meget høj teknisk kvalitet som er 100% fremstillet i Italien.
Takket slow cooking princippet ved tilberedning af de forskellige typer mad, både de delikate og de mere fede, vil fedtoverskud eller for høj varme ikke længere være et problem. På samme måde som i en ovn, vil varmekilden ikke have direkte kontakt til maden, der tilberedes langsomt ved en konstant medium-lav temperatur under låget. Det betyder i praksis at maden aldrig brænder på og at den altid bliver tilberedt med et excellent resultat. Takket være låget på grillen, skabes et fugtigt miljø under tilberedning, der sikrer en særlig mørhed og saftighed. Fóghers patenterede gasgrill ventilerer røgen fra stegningen ud under tilberedningen, hvilket giver en sundere mad som ikke er blevet kontamineret af den skadelig stege-os og røg.
Overskydende fedt fra tilberedningen ledes til en bakke der let kan tømmes og man slipper for at der drypper fedt ned på varmekilden. Grillen er let at rengøre efter brug da alle delene er i rustfrit stål der kan tages ud og vaskes af.

Fógher gasgrill FGA1000FO kan kombineres med Fòghers køkkenmoduler.

Prøv konfiguratoren her for at sammensætte dit eget udekøkken. 

Gasgrill med fire brændere.
Ovn version med patenteret ventilations system.
Isoleret låg med forseglingsliste.
Anti-rust maling, der kan modstå temperaturer på op til 500°C.
Fedtopsamlingsbakke.
Cooking areal 1000x400mm.
2 x Dobbelt grillrist i rustfrit stål.
2 x Stegeplade/Teppanyaki i rustfrit stål.
Tilbehør: Vogn, låger og to hylder.

Produktmål: Bredde 105,2 cm Dybde 59,0 cm Højde 42,4 cm

Vægt: 53,4 kg

Vejl. Udsalgspris 50.700,-

Kontakt os for specialtilbud på denne vare.

 

Yderligere produktinfo

Scroll to Top

Send forespørgsel, på et special produkt.