Fógher udekøkken med 3 moduler

Fòghers udekøkkener er ikke alene flotte designprodukter giver din terrasse et moderne og luksuriøst look, det er også af meget høj teknisk kvalitet som er 100% fremstillet i Italien.
Takket slow cooking princippet ved tilberedning af de forskellige typer mad, både de delikate og de mere fede, vil fedtoverskud eller for høj varme ikke længere være et problem. På samme måde som i en ovn, vil varmekilden ikke have direkte kontakt til maden, der tilberedes langsomt ved en konstant medium-lav temperatur under låget. Det betyder i praksis at maden aldrig brænder på og at den altid bliver tilberedt med et excellent resultat. Takket være låget på grillen, skabes et fugtigt miljø under tilberedning, der sikrer en særlig mørhed og saftighed. Fóghers patenterede gasgrill ventilerer røgen fra stegningen ud under tilberedningen, hvilket giver en sundere mad som ikke er blevet kontamineret af den skadelig stege-os og røg.
Overskydende fedt fra tilberedningen ledes til en bakke der let kan tømmes og man slipper for at der drypper fedt ned på varmekilden. Grillen er let at rengøre efter brug da alle delene er i rustfrit stål der kan tages ud og vaskes af.

Prøv konfiguratoren her for at sammensætte dit eget udekøkken. 

Det viste eksempel er et 50 cm vaskmodul, grill FGA750FO med ben og et 50 cm worktop-modul.

Kom ud og se de udstillede moduler i vores showroom.

 

 

Yderligere produktinfo

Scroll to Top