Fransk Vase d’Anduze m. antik patinering

1.750,00 kr.7.500,00 kr.

Vase d’Anduze er en klassiker fra det sydlige Frankrig. De meget store og unikke håndlavede krukker fra La Poterie de la Madeleine kan fås i 5 størrelser og 3 farvevarianter inspireret af de mest klassiske glaseringer. Her er den mest originale variant nok den meget smukke terracottafarvede krukke med de stærkt patinerede overflader, der giver en helt særlig skønhed.

Krukkerne er særligt velegnede til orangeri og udestue men kan også stå ude på terrassen. Krukken skal sikres mod frost og tages ind eller pakkes ind og tømmes for planter om vinteren.
Bemærk krukkens størrelse og vægt. Se illustration af størrelsesforhold i galleriet.

Produktmål:
Ekstra Ekstra Large: Højde 105 cm diameter 90 cm. Vægt 130 kg.
Ekstra Large: Højde 92 cm diameter 82 cm. Vægt 100 kg.
Large: Højde 80 cm diameter 68 cm. Vægt 70 kg.
Medium: Højde 70 cm diameter 56 cm. Vægt 50 kg.
Small: Højde 55 cm diameter 46 cm. Vægt 30 kg.

Leveringstid 4-6 uger.

 

Yderligere produktinfo

La Poterie de la Madeleine er et keramikværksted beliggende i det sydlige Frankrig, i Østlige Anduze. Håndværkerne, der hver dag udøver deres fag der med passion, laver krukker med den største respekt for traditionen. De bidrager således til at fastholde traditionen med Anduze-krukken, som er mere end 400 år gammel, og til at fremme fransk knowhow i hele verden.

Hver Anduze-krukke fra Poterie de la Madeleine er formet i hånden af ​​keramikeren i respekt for traditionen. Modelleringen af ​​leret og placeringen af ​​guirlander halvvejs oppe i vasen, der rejser tre stemplede medaljoner, er garantierne for en Vase d’Anduze Made in France.

Ler, vand, tid og kærligheden til et godt udført arbejde er de råmaterialer, der er nødvendige for, at keramikeren kan skabe en Anduze-krukke, som kan tage fra 15 dage til 1 måned, afhængigt af modellen, om at tørre.

Finishen påføres derefter i hånden. Hver vase er således en unik kreation på grund af dens subtile farveforskelle.

Til sidst kommer brændingen, forsigtigt, i yderligere 48 timer. Denne knowhow, der er opnået i kunstens regler, tilbyder en forfædres skabelse, som ser hver Vase af Anduze, signeret og dateret af keramikeren.

Vægt N/A
Størrelse N/A

Relaterede produkter

Scroll to Top