Grande Arche Spisebord med udtræk 160-210 / 90 / 74

24.890,00 kr.

Grande Arche serien fra Fast er en serie af borde til både indendørs og udendørs brug lavet af lakeret aluminium. Bordet imponerer med en flad, rektangulær bordplade og de særligt markante bordben, der som navnet på bordet antyder, er modelleret efter den moderne triumfbue Grand Arche i Paris.

Bordet er af støbt af aluminium og fås med og uden udtræk i mange forskellige farver. På denne måde tilpasser bordet sig perfekt til enhver stemning og ethvert rum og kan kombineres med stole fra fast i samme farver.
Den udtrækkelige version er udstyret med en forlængerplade i samme farve, som diskret kan opbevares under bordpladen, når den ikke er i brug. En ekstra forlængerplade er valgfri men tilgængelig i matchende farver.
Både indendørs og udendørs er Grand Arche et blikfang, der skiller sig ud takket være sine bordben som giver bordet sin helt egen karakter.

Bordpladen kan ved forespørgsel fås med andre overflader.
Forlængerplade inkluderet.
En ekstra forlængerplade er ikke inkluderet men er tilgængelig i matchende farver. Samlet længde med ekstra bordplade er 270 cm.

Design: Robby Cantarutti & Partners

Produktmål: Længde 160/210 cm Dybde 90 cm Højde 74 cm

Leveringstid 6 – 8 uger.

Yderligere produktinfo

Vægt 37,7 kg
Størrelse 220 × 100 × 74 cm
Stelfarver

Black, Blue teal, Creamy white, Dark blue, Dark green., Green tea, Iron grey, Light blue, Maracuja, Metallic grey, Perly gold, Powder grey, Terracotta, White

Relaterede produkter

Scroll to Top