Key West Loungesofa enkeltmodul

10.500,00 kr.

Key West enkeltmodul fra Vermobil er sammen med de øvrige moduler perfekt til at sammensætte din egen made in Italy designsofa i præcis den størrelse og den form du ønsker det. Stellet er tilgængeligt i 13 standard- og specialfarver. Hynder til sæde og ryg i 10 forskellige farver. Ryglænet er i syntetisk reb som er udviklet specifikt til udendørs brug og fås ligeledes i forskellige farver.
Der er således stor frihed til at vælge den farvekombination der passer til dit uderum. Kom ind i vores showroom eller kontakt os på mail for at få hjælp til at designe din egen Key West modulsofa.

Stel
Maling af metaller udføres med Qualicoat klasse 1 og klasse 2 termohærdende polyester pulvere Mulighed for yderligere behandling inden efterbehandling med påføring af epoxy primer.

Hynder
​​Sofaernes hynder og polstring er lavet af højkvalitetsstoffer, der både modstår UV-stråler, holder farverne i lang tid og vand. De er nemlig indvendigt belagt med et lag PVC, som gør dem vandtætte. De er også udstyret med et lag 3D-stof, der gør det muligt for den indvendige polstring at ånde og modvirke dannelsen af ​​skimmelsvamp. Sammensætning: 100% farvet akryl. Vægt 280 gram/m2. Finish: Teflon med plet- og skimmelafvisende behandling. Lysmodstand: 7/8

Reb.
Vermobil syntetisk reb er lavet af en patenteret italiensk polyolefinfiber til udendørs brug. Fiberen er perfekt vandtæt og modstandsdygtig over for UV-stråler, klor og fugt. Sammensætning: 65% Olyna Outdoor, 35% Antibakteriel polyester, anti-mug, genanvendelig, anti-allergisk, vaskbar ved 30°, modstandsdygtig over for klor, modstandsdygtig over for sollys.

Produktmål: Længde 80 cm Dybde 80 cm Højde 64 cm Sædehøjde 40 cm.
Vægt 22 kg.

Yderligere produktinfo

Relaterede produkter

Scroll to Top