RODA Norma Udekøkken vaskmodul

NORMA køkkenet fra RODA skiller sig ud for at være den perfekte kombination af elegance og præstationer på højt niveau; et komplet køkken, skabt af holdbare materialer til udendørs brug, hvilket er typisk for en RODA-oplevelse.

NORMA Outdoor Kitchen vandt i 2022 Wallpapers* Design Awards, for the “Best outdoor living” category.
NORMA er et modulopbygget prisbelønnet udekøkken, sammensat af tre moduler.
Vaskmodulet er en fritstående ø i den karakteristiske RODA Smoke-farve med låger. Modulet har en AISI 304 rustfri stålvask, der er smukt indpasset i den meget holdbare Lapitec®-bordplade.
Den gasdrevne kogeplade er udstyret med en central dobbelt-krone-brænder med Dual-teknologi, plus fire sidebrændere, små og mellemstore. Kogemodulet har mulighed for faste fødder eller hjul, så den kan flyttes efter ønske og om nødvendigt føres tilbage til under halvøens bordplade. Pladsen under gasbrænderen har hylder i lærketræ og et praktisk redskabsstativ, så alt hvad du behøver til madlavningen, er lige ved hånden.
Bordmodulet der fastgøres til vaskemodulet, giver ekstra forberedelsesplads eller en spiseplads som kan benyttes med barstole.

Som ekstraudstyr kan nævnes køleskabet under vaskmodulet, stegeplader i rustfrit stål og skærebrætter i lærketræ, der passer perfekt på bordpladen.

 

Yderligere produktinfo

Scroll to Top