Ria sofa 2 pers. 180 / 87 / 71

34.900,00 kr.

Ria 2 pers. sofa.
Rías er smalle bugter langs en kyst, der minder om norske fjorde på grund af deres silhuetter og poetiske udseende. Med lanceringen af ​​Ria-kollektionen introducerer Fast for første gang brugen af ​​vandtætte reb; sammen med det omfattende udvalg af vandafvisende og vandtætte stoffer, kan disse reb kombineres med mærkets hovedmateriale, pulverlakeret trykstøbt aluminium. Aluminiumsrammen – som er solid, let og langtidsholdbar – er nu kombineret med helvævede reb.

Ria-kollektionen er en siddeserie bestående af spisebordslænestole, en loungestol, en lænestol, en 2/3-personers sofa og en daybed, alle med vævet reb og tilbehør med ekstra puder for komplet velvære. Kollektionen fås også i seks nye farvepaletter, og den er perfekt til både bolig- og erhverv.

Stel: pulverlakeret aluminium i farverne vist i galleriet.
Reb: alle rebfarver vist i galleriet.
Stoffer: alle stoffer i galleriet.

Alberto Lievores værker i møbelsektoren er dem, han er mest kendt for, både i Europa og i Amerika og Asien. Gennem årene er hans designaktiviteter blevet anerkendt og belønnet med prestigefyldte nationale og internationale priser. For blot at nævne nogle få: “Premio Nacional de Diseño” (1999), “Iconic Awards” (2015), “iF Gold Award” (2015), “ADI Index” (2015) og “Compasso d’oro” (2016).
Hans partnerskab med italienske virksomheder er især blomstrende, og det omfatter både strategisk rådgivning samt brand- og produktkommunikation. Han holder kurser og workshops på universiteter, først og fremmest i Barcelona. Hans tilgang fokuserer på at ændre størrelsen på designerens subjektivitet i at observere virkeligheden for at udvikle en mere gennemtrængende og solid kritisk ånd.

2 pers. sofa inkl. sædehynde og to rygpuder 50×50. Ønskes flere puder kontakt os for pris.

Design: Alberto Lievores
Produktmål: Længde 180 cm dybde 87 cm Højde 71 cm Sædehøjde 42 cm.
Vægt 27 kg.

Yderligere produktinfo

Relaterede produkter

Scroll to Top