Zebra Up&Down spisebord 160 / 90 / 45-67-74

33.200,00 kr.34.200,00 kr.

Dette stilfulde og justerbare klapbord er en del af den anerkendte Zebra-kollektion af stole og borde fra det prisvindende designstudie Lievore, Altherr og Molina. Zebra Up&Down Folding Table som er modstandsdygtigt over for ultraviolette stråler og vand, er fremstillet af Fast SpA, en trendsættende italiensk designvirksomhed, med fokus på udendørsmøbler der også er velegnede til indendørs brug.

Bordet er konstrueret af trykstøbt aluminium af topkvalitet, lamineret og afsluttet med en polyesterpulverbelægning. De bevægelige komponenter i de justerbare ben er trinløse for at give jævn justering. Bordfladen måler 160 x 90 cm og højden kan justeres til en indstilling på 45, 64 eller 74 cm. Robust, men ikke for tungt på 37 kg, bordet er udstyret med hærdede polycarbonat-hjul for nem bevægelse og placering. Den pletafvisende overflade og rammen betyder, at Zebra Up&Down foldebordet nemt kan rengøres.

Up&Down er et praktisk bord, der med tre forskellige højdeindstillinger har flere forskellige anvendelsesmuligheder. Bordet kan både bruges til spisebord i højden 74 cm og som loungebord ned til 45 cm og er derfor perfekt til altan eller mindre terrasse hvor der kun er brug for et enkelt bord.  Bordpladen kan vælges i to kvaliteter, malet aluminium og spættet aluminium.
Teknisk specifikation ZEBRA_43Q14_ENG

Designer: Lievore Altherr
Produktmål: bredde 160 cm Dybde 190 cm Højde 74 cm.

Vægt 37 kg.

Yderligere produktinfo

Vægt N/A
Størrelse N/A
Bordplade

Malet aluminium, Spættet aluminium

Relaterede produkter

Scroll to Top