Luxury & Quality

Designmøbler, udekøkkener og kvalitetsprodukter til terrassen og udelivet fra Italien, Belgien, England og Frankrig.

Kontakt os for besøg i vores showroom, vi har altid åbent efter aftale.

Du kan også få hjælp af vores arkitekt når du skal indrette dine uderum. 

Nye produkter

Møbler designet til udelivet

Havemøbler bidrager ikke kun til et skønt udendørsliv med hygge og komfort, de giver også dit uderum et æstetisk løft, især når de er omhyggeligt designet af internationalt anerkendte arkitekter.

Hvert møbel i vores shop er skabt af producenter fra Italien eller Belgien, der med deres ikoniske designprodukter er blevet eftertragtede verden over. Havemøblerne er produceret med sans for godt håndværk, af lækre materialer og med gennemtænkte detaljer. Fra valget af de vejrbestandige tekstiler til de lokalt forarbejdede møbler i bæredygtigt producerede træsorter, smedejern og aluminium.

Vores havemøbler og tilbehør giver dig muligheden for at indrette dine uderum med unikke designprodukter som er både robuste, vejrbestandige og specielt udvalgt til det skandinaviske marked.

Skab et unikt uderum

Få hjælp af vores arkitekt til at designe dit uderum og vælge de løsninger der passer nøjagtigt til dine behov. Vi tilbyder besøg på din adresse og leverer 3D tegninger med forslag til indretning af uderummet, samt grundig rådgivning i forhold til valg af produkter, tekstiler og materialer. 

Med arkitektens hjælp kommer vi omkring hele dit projekt og du får gode ideer og indretningsløsninger som er tilpasset din bolig og din egen livsstil.   

De fleste af vores brands tilbyder en bred vifte af valgmuligheder i stelfarver, overflader og tekstiler og deres møbler kan således tilpasses ethvert behov.

Af samme grund er flere af vores møbler i shoppen ikke standardvarer, men nødvendige at tilpasse efter købet. Dette sker ved at vi kontakter dig for at hjælpe med bestillingen så du får det helt rigtige produkt. 

I vores showroom kan du opleve et udvalg af vores produkter samt se farve- og stofprøver fra alle brands.

DET GODE TERRASSELIV

Terrassen eller orangeriet binder inde- og uderum sammen så boligen opleves større og grænserne mellem uderum og boligen udviskes. I dag er terrassemiljøer og orangerier populære som aldrig før og ofte lige så højt prioriteret som de øvrige rum i boligen. Indretningen skal være praktisk og hyggelig, uderummet skal fungere som en forlængelse af boligen med lækre designerhavemøbler, krukker, udekøkken, terrassevarmer, smart belysning osv. Under kategorien terrasseliv, finder du alle de produkter, der udover havemøblerne, giver mulighed for at skabe et skønt opholdsrum med middelhavsstemning og følelsen af at være på ferie. Vi har bl.a. et bredt udvalg af eksklusive franske plantekasser, espaliers til at skabe grønne vægge samt terrassevarmere der gør det muligt at forlænge sæsonen på terrassen eller i orangeriet.

Se produkterne i shoppen

Luksus til terrassen

Gavekort til et lækkert uderum

Terrassevarmere

Udekøkken

Scroll to Top