Dråbeformet fransk Biot krukke m. antik patinering Small

2.250,00 kr.

Biot er en typisk middelhavskrukke som stammer fra byen Biot i Sydfrankrig. Biot-krukken er oprindeligt til opbevaring af olivenolie og har en form som en generøst buet tåre, en aflang oliven eller “Bugadier, en bredere form dekoreret med et flettet provencalsk motiv.
Biot krukken er glaseret på halsen og indvendigt hvor olien blev opbevaret. Selve krukkens overflade er uglaseret og patineret.
Blandingen af linjens renhed og tilspidsende hals er det, der gør disse krukker til unikke værker eller kunst.
Biot krukker tilføjer skønheden i enhver have eller terrasse, hvad enten det er i deres rolle som udsmykning eller som blomsterbeholder.

Alle vores bioter er lavet i Frankrig, på vores værksteder i Anduze.

Glasurfarve: Gul

Small: Højde 60 cm diameter 48 cm. Vægt 35 kg.

Eks. fragt.

Leveringstid 4-6 uger.

 

Yderligere produktinfo

La Poterie de la Madeleine er et keramikværksted beliggende i det sydlige Frankrig, i Østlige Anduze. Håndværkerne, der hver dag udøver deres fag der med passion, laver krukker med den største respekt for traditionen. De bidrager således til at fastholde traditionen med Anduze-krukken, som er mere end 400 år gammel, og til at fremme fransk knowhow i hele verden.

Ler, vand, tid og kærligheden til et godt udført arbejde er de råmaterialer, der er nødvendige for, at keramikeren kan skabe en Anduze-krukke, som kan tage fra 15 dage til 1 måned, afhængigt af modellen, om at tørre.

Finishen påføres derefter i hånden. Hver krukke er således en unik kreation på grund af dens subtile farveforskelle.

Til sidst kommer brændingen, forsigtigt, i yderligere 48 timer. Denne knowhow, der er opnået i kunstens regler, tilbyder en forfædres skabelse, som ser hver biot krukke, signeret og dateret af keramikeren.

Relaterede produkter

Scroll to Top