Fransk Vase d’Anduze i små størrelser

480,00 kr.800,00 kr.

Vase d’Anduze er en klassiker fra det sydlige Frankrig. De meget store og unikke håndlavede krukker fra La Poterie de la Madeleine kan fås i 5 store størrelser samt 2 mindre størrelser.

Krukkerne er særligt velegnede til orangeri og udestue men kan også stå ude på terrassen. Krukken skal sikres mod frost og tages ind eller pakkes ind og tømmes for planter om vinteren.
Bemærk krukkens størrelse og vægt. Se illustration af størrelsesforhold i galleriet.

Produktmål:
Ekstra small: Højde 45 cm diameter 38 cm. Vægt 10 kg.
Ekstra Ekstra small: Højde 32 cm diameter 28 cm. Vægt 3 kg.

Leveringstid 4-6 uger.

 

Yderligere produktinfo

La Poterie de la Madeleine er et keramikværksted beliggende i det sydlige Frankrig, i Østlige Anduze. Håndværkerne, der hver dag udøver deres fag der med passion, laver krukker med den største respekt for traditionen. De bidrager således til at fastholde traditionen med Anduze-krukken, som er mere end 400 år gammel, og til at fremme fransk knowhow i hele verden.

Hver Anduze-krukke fra Poterie de la Madeleine er formet i hånden af ​​keramikeren i respekt for traditionen. Modelleringen af ​​leret og placeringen af ​​guirlander halvvejs oppe i vasen, der rejser tre stemplede medaljoner, er garantierne for en Vase d’Anduze Made in France.

Ler, vand, tid og kærligheden til et godt udført arbejde er de råmaterialer, der er nødvendige for, at keramikeren kan skabe en Anduze-krukke, som kan tage fra 15 dage til 1 måned, afhængigt af modellen, om at tørre.

Finishen påføres derefter i hånden. Hver vase er således en unik kreation på grund af dens subtile farveforskelle.

Til sidst kommer brændingen, forsigtigt, i yderligere 48 timer. Denne knowhow, der er opnået i kunstens regler, tilbyder en forfædres skabelse, som ser hver Vase af Anduze, signeret og dateret af keramikeren.

Vægt N/A
Størrelse N/A

Relaterede produkter

Scroll to Top